OBIECTIVE MAJORE

programe propuse si realizate

ONG-urile din Reteaua OMCT  au lansat peste 50 de proiecte si programe unice in tara si in Europa si a obtinut Statut Participativ la Consiliul Europei. Din 2006 ONG-urile cu SP constituie cel de-al patrulea organ al Consiliului Europei.

ACTIVITATI REALIZATE PE PARCURSUL a 15 ani
.
Printre acestea sunt: scoli pentru tineri, activitati de instruire, editoriale, culturale, sociale, ateliere de creatie, expozitii, sondaje, dezbateri publice, festivaluri, concursuri, conferinte, concerte de binefacere, tabere de vara, caravane, asamblei in deplasare, conferinte transfrontaliere, practici moderne de lansare si promovare a valorilor umane realizate pe parcursul a 15 ani de activitate, fiind printre primii in cele propuse.

RENATA VEREJANU la CONSILIUL EUROPEI (Strasbourg) apara democratia

Membrii ONG-lor din Reteaua OMCT pot avea prioritatea de a participa la diverse intalniri internationale, deplasari organizate deONG-ul in care activeaza sau oricare ONG din Reteaua OMCT, deasemenea au dreptul de a primi sprijini moral sau financiar conform legii.

NOI FILIALE si REPREZENTANTE
.In 2006  Reteua OMCT s-a imbogatit inca cu trei filiale si reprezentante in diferite localitati ale Moldovei, si o filiala in Romania.